regals

wp-1453472827191.jpeg Ell va haver d’anar a respondre una trucada i ella es va quedar esperant-lo al banc al costat de la cantant que a l’entrar al museu els havia obsequiat amb un cançó a capella. Els dos s’havien sorprès i li havien agraït amb un somriure cada ú.

Just en aquell moment entrava una parella gran que va esquivar la mirada i la veu de la cantant, la cantant es va girar cap a ella i va alçar les espatlles dient-li que hi ha persones que no saben acceptar els regals. Van començar a parlar, la cantant li explicava que en el seu país d’origen l’alegria s’encomana i no hi ha necessitat de col·locar-se una màscara per fer veure que l’entorn i les persones no ens emocionen ni ens commouen, van parlar dels regals que la vida t’ofereix i com hem d’aprendre a saber rebre’ls amb els braços oberts, es van interessar l’una per l’altra sense deixar de parlar de música, cançons i emocions.

Finalment passadís enllà un somriure immens amagava la preocupació per les gestions fetes o postergades. Ella es va acomiadar de la cantant, abraçant-se intensament, agraint el regal que havien suposat l’una per l’altra.

Van visitar el museu, sense pressa, era la primera vegada que ho feien plegats, aprenent-se l’un de l’altre la manera de copsar la mirada, copsant-se l’un de l’altre la manera d’aprendre i aprehendre la vida.

Al sortir de la sala els va mirar i els hi va oferir la seva bella veu, ells la van saber atrapar, quedar-se-la com un regal, un bon regal, li donar les gràcies amb les mans ben juntes i un somriure de complicitat que començava a la cara d’ell i acabava a la d’ella.

D’això fa tant de temps, que potser la cantant ja no canta i ells ja no són.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s