emocions distòpiques

Instal·lació de Jordi Luengo i Teresa Martín al Delta de l'Ebre

Portaven tants anys assilvestrats que fer-los viure en col·lectivitat i en aquest espai tancat no està donant els resultats que esperàvem, de fet ahir el Consell va decidir posposar data final del projecte. La idea és brillant, només cal llegir qualsevol dels seus llibres per ser conscients de fins a quin punt les emocions els governen, les emocions com bé saps són energia, i atrapar-la amb els equips que hem portat des de casa és senzill. El problema, és com provocar-los-hi, pensàvem que seria més fàcil, que amb música i pel·lícules escollides obtindríem les que necessitem a cada moment, no cal que t’expliqui les virtuts de cada tipus d’energia emocional. Però de moment només hem obtingut ràbia i tristesa, i ignorem del cert el perquè, tot i que ja hi ha qui diu que és conseqüència de la por que els produïm i de com els tractem, bajanades, no vivien pas massa millor abans de la seva autodestrucció com a societat. De totes maneres avui arribarà, per transport interestel·lar urgent, la tecnologia, per absorbir l’energia dels crits i laments que emeten, realment fou un gran pas l’eradicació de la comunicació oral en el nostre sistema.

La fotografia és de la instal·lació de Jordi Luengo i Teresa Martín a la platja del trabucador al Delta de l’Ebre, en podeu llegir més informació aquí 

(aquesta ha sigut la darrera aportació que he fet a la Lliga de microrelataires, una experiència que us recomano moltíssim)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s