3r ANIVERSARI DE CON A DE ARTE

pastís de “tartasweet” amb els colors corporatius de Con A de Arte i dibuixos de la pròpia Noe!

Després d’un parell de sessions inicials que no podré agrair mai prou a la Teresa Benet i al Zig Zag, on realment he après a treballar l’argila polimèrica és a Con A de Arte. Con A de Arte, són la Noelia Contreras i l’Álex  Hernández, que han convertit el seu taller en un lloc de trobada d’argileres i argilers, que fan de pal de paller de tota una comunitat unida pel treball amb les mans, el color, la creativitat.

Con A de Arte, també és una botiga fantàstica, virtual i real, on a més d’argila es troba tot allò necessari per donar-li les mil formes possibles i impossibles, amb preus ajustats i productes que si convé recorren el món per ser-nos oferts.

A part de ser un parell d’artistes, us deixo enllaços de la seva web i del flickr de la Noe, són unes persones excepcionals, discretes, agradables, accessibles, pacients, sempre disposades a ajudar i a endinsar-nos més en el món polimèric.

A més acullen a casa seva a altres especialistes de la seva talla com l’Ana Belchi de València, la Fabiola Pérez de Madrid, l’Angie Scarr  de Gran Bretanya, la Sílvia Ortiz de la Torre també de Madrid…i molts més que em deixo… cosa que ens permet a qui no podem anar a les trobades internacionals a conèixer, en directe, altres maneres de treballar.

Diumenge passat van celebrar el 3r aniversari de Con A de Arte i ho van fer a Ripollet, en el local on normalment fan les “Quedades” d’argilers, aniversari que va durar tot el dia, amb classe inclosa (que jo em vaig saltar) per acabar amb un concurs, berenar i sorteig fantàstic. La celebració va ser un reflex del caràcter dels organitzadors, la gent estava contenta, distesa, amb ganes d’aprendre i de riure, provar les delícies de la seva amiga l’amiga respostera…tot plegat ple d’abraçades, rialles i ais i ois per les peces de cada ú.

Per molts anys Noe i Àlex!!! I molts molts anys d’argila, de cursos i de botiga!!!Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s