ON SÓN ELS COMENTARIS?

M’agrada molt que deixeu comentaris, molt, i també m’agrada respondre’ls, i fa uns quants dies que no sé on han anat, a vegades tindràs la sort de poder-los llegir i comentar però la majoria de vegades no tindràs ni la oportunitat, ni jo de respondre’ls. Espero que el Sr. Blogger ho arregli ben aviat, si no haurem de pensar en canviar la plantilla (que no em ve gens de gust)  o en emigrar (que tampoc) …
Anuncis

8 respostes a “ON SÓN ELS COMENTARIS?

  1. Amb el vostre permís (Anna i pons007) em fico a la conversa:tens raó, pons007, però encara cal l'anglès per fer-lo servir?a cals orfes el gastem per al bloc d'edicions de l'ocell de foc(és casualitat que tinguem la mateixa plantilla, no et coneixíem quan vam començar)permet algunes insercions molt interessantsperò ens resulta una miqueta dur (i això que hem fet un curs i tot!)i, a més a més, qualsevol millora de tipus de lletra, etc., costa diners…

  2. Ja ho han arreglat, Anna? Perquè jo sí que els veig, els comentaris.I amb el permís de tots, jo també em fico a la conversa, només per dir que el WordPress, en general, té millor fama que el Blogger, però això d'haver de pagar per millorar el tipus de lletra… Caram amb el senyor WordPress!

  3. No, ho he provat des de diversos llocs, de tant en tant puc, com ara, però en general és un desastre,,,,snif…Pons, crec que m'hauràs d'explicar com emigrar….perquè està clar que si no millora aquí no em quedo….

  4. no tinc capacitat per entendre res relacionat amb els ordinadors, res, ho havia provat des de varis navegadors i res de res i avui, deu ser que fa una setmana que no obro l'ordinador, descobreixo que des de l'explorer sí puc (des del chrome, no, curiós, no? )en qualsevol cas! celebro que pugueu deixar comentaris i poder respondres'ls!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s