A UNA ESTRELLA QUE S’APAGA…

*Hi ha dies que pesen més que d’altres, fins i tot hi ha dies que pesen molt, moltíssim.

Hi ha dies que una estrella s’apaga, així de cop i de cop et quedes sense alè, si l’estrella és molt propera et deixa un bon temps sense llum,  a vegades les estrelles sense ser  massa properes  també et deixen a les fosques, perquè hi ha estrelles amb capacitat d’il·luminar a la gent que té al voltant i quan s’apaguen s’apaga tota una miqueta, i tots estem fets de miquetes i de les miquetes dels que ens envolten.

Després ve aquella cosa que tant bona que tenim les persones, que en moments de màxima tragèdia no podem controlar, l’empatia,  i tots ens posem al lloc de l’estrella que compartia vida amb l’estrella caiguda, i tots ens posem al lloc de les criatures que havia de veure créixer i tots ens posem al lloc de tots els seus companys i amics que n’eren molts, i tots ens posem al  castell que ara anirà coix.

Hi ha dies que pesen molt, moltíssim…
*la fotografia és dels Castellers de Vilafranca, acolorida pel Rai
Anuncis

8 thoughts on “A UNA ESTRELLA QUE S’APAGA…

  1. Sempre m'ha agradat la figura de la base dels castells amb la seua forma d'estrella de mil puntes… Segur que allò de l'empatia ho porteu molt "güenamente" al teu poble…I el que tenen les estrelles és que il·luminen, on estiguen…

  2. fa unes tres-quatre setmanes que els dies pesen molt, moltíssim…tens tota la raó…per desgràcia en pocs dies s'han apagat bastantes estrelles joves que tenien molts anys per brillar. Hi han moments que et plantejes que hem de fer amb aquesta vida… llavors penso que en el meu cel casteller de color verd hi tornen a brillar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s