BELLESA – GIORDANO BRUNO

Una nova proposta de l’amic Giordano:

BELLESA

Les dues dones es miren tendrament.  S’agafen les mans.  Mans unides per dècades de complicitat, de patiments, d’esperances, d’amistat.  Apassionadament li explica coses.  Fills, records, ànim i molta tendresa. L’altra mira absent.  És a prop del silenci.  L’agafa fort  perquè no salpi. Perquè senti com l’estima i fins a quin punt necessita dir-li.

Han estat sempre molt diferents. L’alegria, l’optimisme i l’esperança d’una es contraposava a l’aflicció, l’angoixa i la malfiança de qui avui espera el final. I potser per això sempre han estat tan unides. Avui, aquella mirada aparentment buida diu quelcom més que absència. Es l’expressió d’un sentiment d’agraïment etern. Un sentiment que només elles saben interpretar.

De lluny es senten les converses disteses de fills i néts. Són el seu orgull. De cop un d’ells entra a l’habitació. S’atura. Observa respectuós aquest moment de vida.  I constata en la mirada de la seva mare, que efectivament la bellesa neix al cor de cada persona. I dóna gràcies a la vida pel regal d’aquell instant màgic.
Giordano Bruno
Anuncis

6 thoughts on “BELLESA – GIORDANO BRUNO

  1. gràcies pels votres comentaris. És evident que sou amics de l'Anna. Sou bona gent i molt generosos amb mi. Com ho és ella deixant-me aquest espai de llibertat per expressar-me cop puc. ptnsgiordano

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s