LLETRA ANNA – SUMANT CAPACITATS

A principis de setmana vaig veure un tuit que esmentava la lletra Anna, una nova tipografia,  em va semblar una meravella i evidentment meravella cap al bloc!!
La lletra Anna crida latenció per divertida i alegre, per combinar minúscules i majúscules però sobretot perquè està creada per lAnna Vives, una noia amb síndrome de Down i un equip de persones que han fet possible la seva digitalització alfabètica apta per escriure en qualsevol ordinador.
Lobjectiu del projecte és difondre i potenciar els valors associats de la lletra: la igualtat social i la importància del treball en equip sumant capacitats.
És es pot descarregar gratuïtament des de la web Anna Vives, sempre i quan el seu ús sigui educatiu, social o de sensibilització (per usos comercials o publicitaris cal posar-se en contacte amb la fundació Itinerarium)
Per tal de donar més difusió al projecte han creat la marca de roba Anna, que es pot trobar a la mateixa web.
Ahhh, i tots els beneficis que obtinguin aniran a projectes socials, la primera donació es farà a la Fundació Ana Bella, entitat en defensa de les dones que pateixen maltractaments.
Per seguir-la al twitter: @annetavives #lletraanna

9 pensaments sobre “LLETRA ANNA – SUMANT CAPACITATS”

  1. Us he dir, que l'entrada l'he fet des d'un ordinador en el que m'he baixat la lletra i per tant es veia amb lletra Anna, acabo de comprovar que es veu fatal!!de totes maneres la deixo així, per tal que qui se l'hagi baixat pugui apreciar la lletra en acció!

  2. Sí Carme, a mi em va produir la mateixa sensació, malgrat tot hi ha bones notícies, gent que treballa pels altres, gent amb il·lusió, que comparteix i creix!!

  3. Benvolguda: hem aprofitat aquesta tipografia per al nostre logo de tardor, amb el teu permís i el nostre agraïment a l'Anna Vives, així com la teva entrada per tal d'explicar la descàrrega a l'ordinador de cadascú. Ens agrada la lletra, el bloc d'aquesta noia i allò de "sumar capacitats".Gràcies a totes dues.

  4. Molt bona idea! el meu permís ja sabeu que no cal, casa meva és casa vostra…A mi també m'agrada l'Anneta Vives, el seu bloc, la seva lletra i sumar capacitats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s