LA NAVE – Librería Anticuaria y Joyería de AutorA Salamanca, just al costat de la Casa de las Conchas, podem trobar aquesta petita meravella, i dic meravella perquè realment ho és, no puc imaginar un altre negoci que reuneixi dues coses tan boniques, els llibres i les joies. Però, és que a més a més, tant uns  com altres estan escollits amb un gust excel.lent.
Les joieries d’autor i les llibreries tenen un no sé què que no puc passar per davant i no aturar-me, encara que tingui previst visitar dues catedrals, dues universitats i diverses coses més. La Nave, per si cas vas despistada mirant el plànol o consultant la guia  o simplement badant observant les petxines de la casa del costat, ha col·locat al bell mig del carrer una petita prestatgeria amb llibres a 1 €, i clar impossible no aturar-s’hi.


  

Una vegada mirats els llibres, els ulls et porten directament a una vitrina que tenen entrant a l’esquerra, plena de petites joies de paper, com aquesta que  representa una altra de les meves passions, la “vizcochería”
La botiga, amb el terra de fusta d’aquell que has de passar de puntetes per mantenir la màgia del lloc, és estreta i llarga, a l’esquerra les joies d’autor, precioses, i a la dreta els llibres


i més meravelles  arreu de la botiga

 

i al fons el taulell, mig de joier, mig de llibreter, mig de marxant d’art…


No cal ni dir que el  llibreter/joier és encantador, en consonància amb el lloc evidentment.
Només lamento no haver-hi passat més estona, no haver-hi comprat cap llibre i no haver-me regalat cap joia… però queda a la llista de pendents i quan hi tornem farem les tres coses.

També podeu trobar La Nave aquí En Salamanca, justo al lado de la Casa de las Conchas, podemos encontrar esta pequeña maravilla, y digo maravilla porqué realmente lo es, no puedo imaginar otro negocio que reúna dos cosas tan bonitas, libros y joyas. Pero, es que además, tanto unos  como otras están escogidos con un excelente gusto.
Las joyerías de autor y las librerías tienen un no sé que que me impiden pasar por delante sin pararme, aunque tenga previsto visitar dos catedrales, dos universidades y varias cosas más. La Nave, por si acaso vas despistada mirando el plano o consultando la guía  o simplemente  observando las conchas de la  casa de al lado, ha colocado justo en el medio de la calle un pequeño pupitre con libros a 1 €, y claro, imposible no parar.
Mirados los libros, los ojos te llevan directamente a una vitrina situada a la izquierda , llena de pequeñas joyas de papel, como ésta que  representa otra de mis pasiones, la “vizcochería”

La tienda, con el suelo de madera de aquellos que tienes que pasar de puntillas para mantener la magia del lugar, es estrecha y larga, a la izquierda las joyas de autor, preciosas, y a la derecha los libros.

y más maravillas en todos los rincones de la tienda

Al fondo el mostrador, medio de joyero, medio de librero, medio de marchante de arte…  Evidentemente el librero/joyero es encantador, en consonancia con el sitio.
Sólo lamento no haber estado más rato, no haber comprado ningún libro y no haberme regalado ninguna joya… pero queda en la lista de pendientes y cuando regresemos haremos las tres cosas.

También podéis encontrar La Nave aquí 

Anuncis

8 thoughts on “LA NAVE – Librería Anticuaria y Joyería de Autor

  1. Quina meravella de lloc! (lògic, som al bloc de les meravelles).Ja fa més de vint anys que no vaig a Salamanca, però aquest local és un alicient més per tornar-hi. Em passa com a tu: llibres (si són de vell, millor), làmines d'art i joies… no m'hi puc resistir. És superior a mi!!

  2. Muchísimas gracias Anna por hacernos un hueco en tu blog, por las fotos y por el cariño con el que hablas de La Nave. Un abrazo de Rodrigo (el artesano) y Miguel (el librero)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s