100 grams

 
Em pots demanar 100 gr de pernil dolç, 100 gr de pinyons, 100 gr de maduixetes, 100 gr de cap de llom ibèric, 100 gr de sucre glass, 100 gr de farina, 100 gr de curry, 100 gr llaurer, 100 gr nou moscada, 100 gr de pebre, 100 gr de gorgonzola, 100 gr de llavors de gira-sol, 100 gr  de crispetes, 100 gr panses, 100 gr de xocolata en pols, 100 gr mantega, 100 gr d’espígol per fer-ne bossetes d’olor, però d’això no i no, m’hi nego rotundament.
Però si és el que ell desitjava, al cap i a la fi és com ell vivia i havia escollit viure, una mica aquí i una mica allà, una porció vital amb nosaltres i una altra sense nosaltres, només te’ls demano per què pugui continuar una miqueta aquí i la resta allà. No em sembla tan forassenyat!
Nooo, forassenyat no, senzillament increïble no sé ni com pots pretendre-ho, ni com t’ha pogut passar pel cap.  No ho entens,  és com si la relació que hi teníem la poguéssim mesurar, quantificar, dividir… perquè suposo que no voldràs que ho dividim en parts iguals, oi?  o ho fem en proporció al temps que ens va dedicar? o a l’amor que li vàrem professar?
D’acord, d’acord, ho he entès,  me’n deixaràs un grapadet, doncs?

(basat en fets reals i dedicat a una gran persona)
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s